top of page
# social media

Heb je behoefte aan een partner die voor jou on demand social media verzorgt? Een partner die een foto of video maakt, tekst en #hashtags bedenkt, kortom je content creëert, tot en met het posten aan toe. Daar zijn wij in gespecialiseerd. Voor ZZP-ers, retailers en ondernemingen met gebrek aan capaciteit op marketingcommunicatie.

 

Je bent zelf niet zo'n held op gebied van social media of hebt daar géén tijd en geduld voor. Je ziet wel de meerwaarde van het medium en wil hier niet ontbreken. Wij verzorgen je social media van begin tot evaluatie. Of het nu op Linkedin, Twitter, Facebook of Instagram is. Ook ander socials zijn zeker bespreekbaar. Bovendien kijken we naar de toegevoegde waarde van het medium in relatie tot de boodschap. Waar moeten we posten. 

Wij geven ook advies of kunnen een training social media verzorgen. Wel eens gehoord van employee advocacy bijvoorbeeld. Een soort van digitale mond op mond reclame, via je medewerkers naar hun netwerk. Tegenwoordig een krachtig middel om je doelgroep te bereiken of om meer bekendheid te krijgen. 

De onderstaande pakketten geven invulling aan specifieke behoeften:

post on demand

max. 3 social media posts on demand, exclusief beeld (fotografie), inclusief tekst, ontwerp, eventueel plaatsen en evaluatie.

- per maand

prijzen zijn excl.21% BTW

en € 0,27 reiskosten per kilometer

social on demand

max. 13 social media posts on demand, exclusief beeld (fotografie), inclusief tekst, ontwerp, eventueel plaatsen en evaluatie.

- per kwartaal

prijzen zijn excl.21% BTW

en € 0,27 reiskosten per kilometer

impact on demand

max. 27 social media posts on demand, exclusief beeld (fotografie),

inclusief tekst, ontwerp, eventueel plaatsen en evaluatie

+ dagdeel training Social Media 

employee advocacy, max.10 pers.

- per half jaar

prijzen zijn excl.21% BTW

en € 0,27 reiskosten per kilometer

bottom of page