top of page
Surfer Winki laat op een golf aan de kust van Sardinië zien waar hij goed in is. De foto is prachtig, door het glinsterende zeewater wat opspat.

"Eerlijke en duurzame

handel voor toekomstige generaties"

onze
missie

"Bij Ruigrok27 streven we ernaar producten en diensten van verrassend creatieve kwaliteit te leveren, waarmee we bijdragen aan de trots en het vertrouwen van ondernemers en werknemers. Want wanneer je trots bent op wat je doet, ben je niet alleen succesvoller, maar draag je ook bij aan eerlijke en duurzame handel voor toekomstige generaties. Betrouwbaarheid en trots geven wij graag door aan onze klanten, omdat we geloven dat dit de basis is voor succesvolle samenwerkingen en een vruchtbare toekomst voor ons allemaal."

Op Sardinië heb ik door een lensbal obsidiaan gefotografeerd.

"Een verhaal dat toekomstperspectief, voldoening en trots uitstraalt"

"Bij Ruigrok27 geloven we dat waarde toevoegen aan ondernemerschap en het optimaliseren van werknemersbetrokkenheid alleen mogelijk is door het leveren van aardewaardige producten en diensten met een verhaal dat toekomstperspectief, voldoening en trots uitstraalt. In een steeds meer individualistische samenleving, waar thuis- en hybride werken steeds gebruikelijker worden, is het van cruciaal belang om deze duurzame missie en visie van bedrijven krachtig te communiceren om zo het engagement te vergroten. Bij Ruigrok27 zetten we ons volledig in om onze (toekomstige) partners, die experts zijn in hun vakgebied, te ondersteunen bij hun interne en externe storytelling."

onze
visie

Een bloemetje aan de kant van een tegelpad, kan door de lens van een camera veranderen in een prachtige bloem. Met creativiteit en de goede positie kan een normaal beeld bijzonder worden.

"Aardewaardig"

onze 
norm

én onze 
kernwaarden

  • Creativiteit

  • Betrouwbaarheid

  • Toekomstgerichtheid

Hier spring ik over een waterpartij op het strand van Langevelderslag.

aandachtig

betaalbaar

betrouwbaar

bevlogen

creatief

divergent

duurzaam

eerlijk

enthousiast

geloofwaardig

generalist

hedendaags

idealistisch

klantfocus

kleurrijk

luisteren

metaforen

motief

onderzoekend

perfectionistisch

toekomstgericht

uniek

veelzijdig

verantwoord

verrassend

vrijgevochten

zevenentwintig

Geboren in Amsterdam, 1971

             

2012 -  IAA Certificate in Marketing Communications

Marketingcommunicatie-B (Online en Offline)

Sinds 2023 bied ik uitzonderlijke ontwerp- diensten aan. Of je nu op zoek bent naar een expert om de laatste hand te leggen aan je website, social content of advies nodig hebt over een uitgebreide ontwerp- vernieuwing, ik ben de nummer één voor al je visuele behoeften. Ik fotografeer zelf, waarmee ik een enorme meerwaarde kan leveren op gebied van beeld.

Er is geen formule voor succes. Ongeacht de bedrijfsgrootte, elk bedrijf is uniek en vereist 24 uur per dag aandacht van branchespecialisten om content te leveren die hen verbindt met hun doelgroep... en dat is precies waar ik voor zorg.

Het logo van Ruigrok27, het getal 27 omgeven door de zon. 27 redenen om voor marktetingcommunicatie bij Ruigrok27 te kiezen.

#bio

bottom of page